Τα προϊόντα  που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να παραδοθούν σε όλη την Ελλάδα εκτός εάν σε κάποιο προϊόν αναγράφεται κάτι διαφορετικό (πχ. χρέωση).

 • Η χρέωση των μεταφορικών είναι 2.90€ για αγορές κάτω των 80€
 • Για αγορές άνω των 80€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν

Η εταιρεία μας δίνει τη δυνατότητα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στην επιλογή παραστατικού, ανάμεσα από απλή απόδειξη ή τιμολόγιο.

 1. Παραδόσεις
 • Τα προϊόντα παραδίδονται στην διεύθυνση παράδοσης η οποία έχει υποδειχθεί από τον πελάτη κατά την παραγγελία του.
 • Τα προϊόντα που παραγγέλλονται, αποστέλλονται και παραδίδονται με κίνδυνο της εταιρείας μας και ο πελάτης μπορεί είτε μέσω του site μας, είτε της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε να παρακολουθήσει την πρόοδο της παραγγελίας του και της παράδοσης.
 • Αν δεν αναφερθεί διαφορετικά κατά την παραγγελία, η παράδοση χρεώνεται.
 1. Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρείας μας μέσω της πλατφόρμας του ηλεκτρονικού καταστήματος μας διαθέτει τους πιο διαδομένους τρόπους πληρωμής:

 • Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Alpha Bank: GR3401401440144002002019988

Δικαιούχος: Δημήτρης Κ. Κοτσιρόπουλος

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρη την αξία της παραγγελίας και εν συνεχεία το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sales@max-phone.gr

Εάν εντός 5 εργάσιμων ημερών δεν έχουμε σχετική ενημέρωση η παραγγελία σας αυτόματα θα ακυρώνεται.

Στο καταθετήριο της τράπεζας θα πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και ο κωδικός παραγγελίας.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την υπηρεσία του εμβάσματος για μεταφορά χρημάτων (έμβασμα ) με ΙΒΑΝ από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3 – 5 € τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν και αυτά πριν την αποστολή ή παραλαβή.

 • Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της τραπέζης Alpha Bank

Υποστηρίζονται σχεδόν όλες οι πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express & Diners.

 • Με Αντικαταβολή

Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση.

Τα έξοδα της αντικαταβολής ειναι + 1€

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 01.01.2014 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 1. Προωθητικές ενέργειες

Η εταιρεία κατά καιρούς δύναται να δημιουργεί ενέργειες με σκοπό την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων ή για την επιβράβευση των πελατών της. Για τους προαναφερόμενους σκοπούς διαθέτει κωδικούς προς χρήση εκπτώσεων με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις οι οποίοι θα αναφέρονται για την εκάστοτε έκπτωση. Η χρήση μίας έκπτωσης φέρει προϋπόθεση το ελάχιστο ποσό παραγγελίας.

– Οι κωδικοί: Κατά την αγορά ενός προϊόντος, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν κωδικό πληρωμής, έκπτωσης ή εκστρατείας προώθησης. Οι κωδικοί αυτοί ισχύουν είτε για το σύνολο των προϊόντων τα οποία τίθενται προς πώληση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε για μεμονωμένα προϊόντα, μέχρι την ημερομηνία λήξης τους.

– Οι γενικοί όροι των κωδικών:

 • αν δεν υπάρχει αντίθετη μνεία στην περιγραφή των κωδικών, οι κωδικοί δεν μπορούν να συσσωρευθούν μεταξύ τους (δηλαδή ο πελάτης δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερους κωδικούς για την ίδια παραγγελία).
 • Οι κωδικοί δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα έξοδα παράδοσης.
 • Οι κωδικοί δεν μπορούν ούτε να ανταλλαχθούν ούτε να επιστραφούν (δηλαδή, αν ο πελάτης δεν έχει χρησιμοποιήσει έναν κωδικό πριν από την ημερομηνία λήξης του ή σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος της παραγγελίας ο κωδικός έχει χαθεί οριστικά.

MAX-PHONE.GR