Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ο όρος pre-owned αναφέρεται σε μεταχειρισμένες συσκευές για τις οποίες έχει πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος, από οίκους του εξωτερικού, είκοσι πέντε (25) σημείων, ώστε να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση για μεταπώληση.

Δεδομένης της πιστοποίησης που λαμβάνει κάθε συσκευή η εταιρεία μας σας παρέχει δώδεκα (12) μήνες εγγύηση και 30 ημερολογιακών ημερών πολιτική υπαναχώρησης από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος σε εσάς.

Με στόχο τη διασφάλιση του πελάτη για την αγορά μιας pre-owned συσκευής σας παρέχουμε δώδεκα (12) μήνες εγγύηση με τους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις που δίνουν οι κατασκευάστριες εταιρείες στις καινούργιες συσκευές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με την εγγύηση  αναφέρονται στην ενότητα Εγγύηση Προϊόντων

Θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο και για αυτό η εταιρεία μας διαθέτει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Με πιστωτική / χρεωστική κάρτα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος τραπέζης Alpha Bank
 • Με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς
  • Alpha Bank
  • National Banκ of Greece
 • Μέσω Pay Pal

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής αναφέρονται στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικά διαδικτυακή και δεν διαθέτει φυσικό κατάστημα. Είμαστε όμως στη διάθεσή σας με τους παρακάτω τρόπους επικοινωνίας:

 • τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 έως 22:00
 • μέσω email στο info@max-phone.gr
 • μέσω Facebook ή Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους τρόπους  παραλαβής και επικοινωνίας αναφέρονται στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Η εταιρεία μας μπορεί να αποστείλει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα με courier. Ενημερωθείτε σχετικά με τις χρεώσεις ή την δωρεάν αποστολή σας κατά την διαδικασία παραγγελίας σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους τρόπους  αγοράς στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Μαζί μας μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι. Εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί ενημερώστε μας εγκαίρως ώστε να ακυρώσουμε ή τροποποιήσουμε την παραγγελία σας.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας

 • τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 έως 22:00
 • μέσω email στο info@max-phone.gr
 • μέσω Facebook ή Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους τρόπους  παραλαβής και επικοινωνίας αναφέρονται στην ενότητα Πολιτική Επιστροφών

Φυσικά και μπορείτε αρκεί να το δηλώσετε στο κατάλληλο πεδίο κατά τη διαδικασία της παραγγελίας, δηλώνοντας ταυτόχρονα και τις απαιτούμενες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους τρόπους αγοράς αναφέρονται στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή από τη συνεργαζόμενη εταιρεία courier μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας μέσω των λοιπών τρόπων επικοινωνίας που αναφέρονται στη σχετική ενότητα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους τρόπους  αναζήτησης αναφέρονται στην ενότητα Τρόποι Πληρωμής – Αποστολής

Είμαστε μαζί σας και μετά την πώληση! Ενημερώστε μας σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μέσω της σχετικής φόρμας και στείλτε μας τη συσκευή πίσω. Εμείς θα την ελέγξουμε και θα σας αποστείλουμε το συντομότερο δυνατόν νέα συσκευή.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους τρόπους  επιστροφής προϊόντων αναφέρονται στην ενότητα Πολιτική Επιστροφών

Εύκολα! Η εταιρεία μας προσφέρει πολιτική υπαναχώρησης τριάντα 30 ημερολογιακών ημερών. Συμπληρώστε τη σχετική φόρμα και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία θα σας ενημερώσουμε για την επιστροφή του. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά  με τους τρόπους  επιστροφής προϊόντων αναφέρονται στην ενότητα Πολιτική Επιστροφών

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε ! Επικοινωνία

MAX-PHONE.GR